Hoț prins de un polițist aflat în timpul liber. Cum a încercat...

Hoț prins de un polițist aflat în timpul liber. Cum a încercat să scape suspectul

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr polițist din Banat, aflat în timpul liber, a făcut diferența în viața unei femei care a fost jefuită, în plină stradă, în weekend. Mădălin, polițist în Caraș-Severin, se întorcea din oraș cu prietena lui, atunci când l-a prins pe hoțul ce tocmai îi furase unei femei telefonul.

Deși se afla în timpul liber, lui Mădălin i s-a activat imediat instinctul de polițist, atunci când a observat un individ ce alerga, iar în spatele său o femeie încerca să-l ajungă din urmă.


„Ăla sigur e hoț”, i-a spus Mădălin prietenei sale, în timp ce a țâșnit din mașină, pe urmele bărbatului.

A reușit să-l prindă după aproximativ 300 de metri și l-a somat să se oprească, arătându-i legitimația. Individul urmărit avea o mână în buzunar, iar polițistul s-a gândit că ar putea fi un cuțit. „Am un telefon, nimic altceva!”, i s-a adresat polițistului.

S-a dovedit că este omul potrivit la locul potrivit. Polițistul din Caraș-Severin a reușit să-l imobilizeze pe hoțul care tocmai ce furase un telefon și a rugat-o pe prietena lui, care sosise cu victima, să sune la 112. „Meseria de polițist este una de vocație, care nu are proram și în care nu există timp liber în lupta cu infractorii!”, a fost mesajul transmis de MAI pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.