Incendiu într-o localitate din Timiș. Pompierii au salvat din flăcări trei căței...

Incendiu într-o localitate din Timiș. Pompierii au salvat din flăcări trei căței FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1085221424">

Un apel la numărul unic de urgență 112 a mobilizat mai multe echipaje din cadrul ISU Timiș în localitatea Foeni, aflată la peste 40 de kilometri de Timișoara, aproape de granița cu Serbia. Focul izbucnise în bucătăria unei locuințe, iar pompierii au luptat cu flăcările timp de trei ore și jumătate.

„La locul intervenției s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 18 pompieri și SVSU Foieni. După trei ore și jumătate de luptă cu flăcările, la ora 11.25, incendiul a fost lichidat de către pompieri. Pompierii au reușit să salveze trei căței și cea mai mare parte a locuinței. În urma incendiului au ars materialele combustibile din bucătărie și din apropiere, tavanul bucătărie și o parte din țigla de pe acoperiș și s-a deteriorat tencuiala de pe pereții locuinței. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un aparat de gătit (aragazul) lăsat nesupravegheat”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.