Incendiu în apropiere de Timișoara. Aproape 250 de persoane s-au autoevacuat FOTO

Incendiu în apropiere de Timișoara. Aproape 250 de persoane s-au autoevacuat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1210892068">

Flăcări în apropiere de Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență, în această seară, pentru stingerea unui incendiu la un container care servește drept bucătăria unui operator economic din Ghiroda. Aproximativ 250 de persoane s-au atuoevacuat.

Alerta a fost dată la 112 în jurul orei 20.20. La fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 14 pompieri.

„În jurul orei 20:20 am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un container de tip bucătărie situat în curtea unui operator economic din comuna Ghiroda. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul container care se află la aproximativ 5 m de clădirea principală a societății comerciale. S-a acționat de urgență pentru lichidarea incendiului, astfel la câteva minute de la sosirea pompierilor, incendiul a fost lichidat”, a transmis ISU Timiș.

Flăcările au ars elemente combustibile din container, mai multe aparate și ustensile de bucătărie. Din interiorul clădirii s-au autoevacuat aproximativ 250 de persoane, angajați ai fabricii. Nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a fost produs din pricina unui scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.