Tragedie la Timișoara. Copii morți într-un incendiu UPDATE 5 Patru victime decedate...

Tragedie la Timișoara. Copii morți într-un incendiu UPDATE 5 Patru victime decedate confirmate de autorități FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic s-a produs în această seară pe strada Memorandului din Timișoara. Din primele informații ar fi mai multe victime decedate, iar până acum pompierii au găsit două cadavre carbonizate, copii.

La fața locului este o desfășurare de forțe impresionantă, fiind mobilizate numeroase echipaje de Pompieri, SMURD și Poliție.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat în încăperea în care dormeau patru copii, în paturi suprapuse.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Pompierii continuă căutările în interior.


Conform vecinilor, cel mai mic dintre cei patru copii aveam 7 luni. Mama micuților a fost dusă la spital, pentru că i s-a făcut rău.

O vecină spune că mama neglija copii și că îi lăsa singuri. „Am făcut plângere la protecția copilului și m-a bătut. A pus cameră de luat vederi să vadă dacă intră cineva. Ea stă în altă parte și monitorizează copiii. Merge la case de pariuri, jocuri de noroc”, a spus femeia. Aceasta s-a plâns polițiștilor din zonă, de la Secția 2, însă agenții i-au spus că este treaba Protecției Copilului.

UPDATE 2 La fața locului, Ambulanțele și SMURD-ul au mai acordat îngrijiri medicale mai multor persoane. Trei adulți și un adolescent au fost transportați la spital pentru monitorizare, în timp ce o a cincea persoană a refuzat transportul la spital.

UPDATE 3 În casă se aflau cinci copii în vârstă de 14 ani, 6 ani, 3 ani, 2 ani, iar cel mai mic avea 3 luni. Singurul care a ieșit din casă a fost băiatul de 14 ani.

„Băiatul a zis că era cu copii în casă, s-a dus la bucătărie să ia lapte pentru cel mic. Când s-a întors deja nu mai putea să intre în dormitor, fumul era deja prea gros și a trebuit să iasă afară, s-a dus direct la vecin. Copii erau singuri, mama a venit la vreo 10-15 minute după ce a ieșit băiatul afară, probabil a sunat-o. Era disperată când a ajuns, a intrat în casă, dar n-a putut să înainteze prea mult, era fum gros”, a declarat un martor.

UPDATE 4 Pompierii au găsit un al treilea cadavru carbonizat. La fața locului a sosit o echipă din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Timiș.

UPDATE 5 ISU Timiș a confirmat faptul că toți cei patru copii rămași în încăpere au fost găsiți morți.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-i ierte pe copii, si pe parintii lor.
    Eu locuiesc in zona, si de mult eram atent la ce se intampla acolo. Acolo e un cuib de infractori de cea mai joasa speta.

    E rusinos cum Protectia Copilului si Directia de Asistenta Sociala de la primarie nu isi fac treaba. Era un caz clar de neglijenta, trebuiau sa curga acolo anchetele sociale.

    Sunt la fel de vinovati si functionarii publici care cred ca luna trece leafa merge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.