Infractor periculos care se sustrăgea pedepsei cu închisoarea, prins de polițiștii timișeni

Infractor periculos care se sustrăgea pedepsei cu închisoarea, prins de polițiștii timișeni

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat condamnat la închisoare pentru proxenetism și pentru deținerea fără drept de droguri de risc a fost depistat și trimis după gratii astăzi de polițiștii din Timiș, la aproape un an de la pronunțarea sentinței.

„În urma activităților și verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sanmihaiu Român cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Actiuni Speciale și polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Timiș în februarie 2019, cu privire la un bărbat de 37 de ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și pentru deținerea fără drept de droguri de risc.


Persoana în cauză a fost depistată pe raza localității Utvin din județul Timiș. Bărbatul urmarit, se sustrăgea din 2019 de la executarea pedepsei de 3 ani și 2 luni închisoare, totodată fiind cunoscut drept o persoană recalcitrantă și violentă. Acesta va fi introdus în Penitenciarul din Timișoara pentru executarea pedepsei”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.