Interlopii Lucian Boncu și Paul Ștefan scapă definitiv de mandatele de arestare...

Interlopii Lucian Boncu și Paul Ștefan scapă definitiv de mandatele de arestare preventivă în dosarul sechestrării

3
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a dat, soluția, la contestația depusă de DIICOT în dosarul de violențe al grupării conduse de Lucian Boncu.


Acesta împreună cu alți acoliți au sechestrat un bucureștean în clubul Champions din Timișoara, acesta fiind bănuit că a făcut ”șmen la aparate”. Victima a fost bătută și amenințată timp de mai multe ore pentru a spune cum a procedat și a fost obligată să joace banii care-i avea asupra sa pentru a se recupera o parte din câștigul acestuia. Tribunalul Timiș a decis ca pentru Lucian Boncu și Paul Ștefan mandatele de arestare preventivă să fie revocate pentru că mai au un mandat de arestare preventivă și în dosarul de trafic de cocain. Pentru ceilalți trei, Ioan Stepanescu, patronul SPI Security, Gabriel Stoian și Ioan Pășan, s-a înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu. DIICOT a contestat decizia tribunalului.

După audierea părților, judecătoarele Laura Bogdan și Laura Brindescu, au decis să respingă contestația DIICOT, iar Lucian Boncu și Paul Ștefan, prietenii de chefuri ai lui Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu, au scăpat definitiv de mandatele de arestare preventivă în acest dosar.

 

 

3 COMENTARII

  1. pe „judecătoarele” Laura Bogdan și Laura Brindescu cine le trage la raspundere? sa intelegem ca interlopii isi pot face de cap in tara asta?

    • Asta e libertatea justiţiei. Să nu răspundă în faţa nimănui indiferent ce fac ! România normală cu pensii speciale !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.