Ioan Nasleu cere Tribunalului Timiș 100.000 euro despăgubiri și ștergerea articolelor despre...

Ioan Nasleu cere Tribunalului Timiș 100.000 euro despăgubiri și ștergerea articolelor despre legăturile sale cu interlopii de pe PRESSALERT.ro

10
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu și prietenul de chefuri al interlopilor din gruparea de crimă organizată condusă de Lucian Boncu, a dat în judecată PRESSALERT.ro și pe jurnalistul Dragoș Boța pe motiv că a fost hărțuit și i s-au adus ”încălcări grave drepturilor mele  nepatrimoniale la demnitate, onoare și reputație, prin inițierea și desfășurarea unei campanii de presă împotriva mea și prin afirmații nereale inserate în articolele publicate”.  Directorul de la Piețe SA solicită daune morale în valoare de 100.000 de euro și vrea ștergerea tuturor articolelor în care s-a scris despre legăturile sale cu lumea interlopă și scandalurile în care a fost implicat.

În acțiunea depusă la Tribunalul Timiș, Nasleu susține că jurnalistul Dragoș Boța  i-ar fi adus ” acuzații gratuite, despre care știa că sunt nereale, fără a justifica un scop legitim sau un interes de natură publică” și i-ar fi publicat în repetate rânduri  numele și funcția, relatând ”acțiuni reale, pe care le deformează sau inventează acțiuni punându-le pe seama mea, toate acestea în contextul în care obiectul articolelor îl constituie fapte descrise ca fiind penale, pe care le-ar fi săvârșit sau la care ar fi participat unele persoane pe care le cunosc”.

Prietenul primarului a susținut că dezvăluirile PRESSALERT.ro sunt ”de natură a aduce atingere severă atât carierei mele politice, cât și funcției mele administrative actuale de director general al societății Piețe SA Timișoara”.


Nasleu a susținut nici mai mult, nici mai puțin decât că ar fi fost o campanie împotriva sa care pare să exprime ”interese ale unor grupuri de persoane și/sau firme deranjate de numirea mea în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al societății Piețe SA”.

Printre motivele invocate ca justificare a solicitării daunelor de 100.000 euro se numără ”lezarea relațiilor mele personale nu numai sub aspectul afirmării apartenenței sau a rolului de interfață a unor grupuri interlope neindentificatem ci și prin inducerea ideii că persoanele din cercul meu de prieteni și cunoștințe ar face parte dintr-o lume interlopă neidentificată, dar care, cu certitudine, le este complet străină”  și ”inexistența vreunui real interes public în prezentarea unor pretinse fapte ale mele, ca și lipsa bunei-credințe”.

Vă remintim că PRESSALERT.ro și jurnalistul Dragoș Boța au fost dați în judecată, anul trecut, și de Lucian Boncu, cel care susținea că vrea să-l pună pe Ioan Nasleu nașul copilului său, nemulțumit de dezvăluirile făcute, interlopul pierzând procesul.

10 COMENTARII

 1. Adevarul e ca cineva trebuie sa ii tina echipa la puscarie cu tigari, telefoane, mancarica buna si ceva permisii de mers acasa … costa toate astea . Acum il baga si pe tovarasul lui Robulan la Popa sapca de manuta cu Ciuhandu si Cojocariu sa speram Sa plateasca presa se gandeste el :))

 2. Are dreptate omul. Trebuie sters totul. Dar cel mai simplu, pentru ca nu se poate sterge constinta colectiva care l-a clasat definitiv pe pacaliciul asta ca membru plin in gasca infractorilor, cel mai simplu si sigur ar fi stergerea pacaliciului din viata publica a orasului asta si expedierea lui alaturi de mentorul sau vopsit, mitoman, grandoman si trubadur ratat la instutul de inalte studii juridice Popa Sapca pentru un curs intensiv de cel putin 10 ani pentru a putea fi sters din costinta colectiva si pentru a nu-si mai aminti de ei nici macar Dragos Bota !

 3. Dar oare de ce dorm organele statului, alooooooooo DNA, se fura în primărie!!!!!, sa furat în primărie și acest infractor pe care DNA ul îl vrea afara, oare de ce????? Acest individ a furat în cârdășie cu Robu și DNA, nimic. Asta e România Normală????????. Păi de aceea are acest infractor tupeul, nedovedit de instanță dar urmează sper. Poate ar trebui să facem cu totiiiii un miting în fata la DNA pt ai ruga să ancheteze furturile din primărie??????

  • Numirea lui Iapa e de rău augur pt.oras ai un soc pt.ceu care credeau că Robu nu va mai fi candidatul PNL.
   Se pare că Robu a fost acceptat în România normală și îl vom mai avea 4 ani.
   Punct

 4. Deci oameni buni de azi putem să furăm și dacă cineva comentează îl dăm în judecată, cum dracu e posibil tu hot să ai tupeul să dai pe cineva în judecată care te descoperă și mai mult aduce dovezi pe care nimeni să nu le bage în seamă. Dacă e de furat de ce noi nu putem, doar unii au blat la procurori. Toată Timișoara știe de el și Robu cu interlopii dar nici o autoritate nu ia nici o măsură?????? De ce ii acoperă???????

  • Îi acoperă pentru că probabil au furat împreună. Toată Timişoara ştie de ei dar nimeni nu le face nimic. Singura soluţie încă o revoluţie !

 5. Vai, vai!
  RĂUL vrea și despăgubiri!
  În România politicienii care sunt „pedepsiți” de justiție, sunt acuzați in dosare cu o vină mică. Plătesc maxim 10% din prejudiciu dar rămân cu „grosu”! Și totuși sunt nemulțumiți și fac cereri de nevinovăție. Nu le dau numele, ca nu merită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.