Liderul interlop Boncu scapă de mandatul de arestare preventivă în dosarul sechestrării....

Liderul interlop Boncu scapă de mandatul de arestare preventivă în dosarul sechestrării. Cine a primit arest la domiciliu

3
DISTRIBUIȚI

DIICOT a solicitat, astăzi, o nouă prelungire a mandatelor de arestare preventivă în dosarul de violențe al grupării condusă de Lucian Boncu. Vă reamintim că inculpații din acest dosar sunt acuzați că, în 16 septembrie, au sechestrat în clubul de jocuri Champion’s de pe strada Gheorghe Lazăr un bucureștean bănuit de „șmen la aparate”.


După ce a fost evacuată toată lumea din local, inclusiv angajata, bărbatul a fost bătut aproape în continuu timp de cinci ore, în încercarea de a-l face să recunoască că a folosit dispozitive interzise și pentru a recupera banii câștigați anterior de acesta. La final, Lucian Boncu i-a spart o sticlă în cap, iar bărbatului i-au fost luați cei 5.000 de lei pe care-i avea asupra sa.

În urma audierilor, judecătorul de drepturi de libertăți, judecătorul Adriana Stoicescu, cea care este judecător de fond în dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu, a decis să respingă solicitarea DIICOT. În cazul lui Lucian Boncu s-a respins prelungirea arestului preventiv și nu s-a dispus o altă măsură preventivă, dar liderul interlop este sub puterea mandatului de arestare preventivă din celălalt caz. Pentru Ioan Stepanescu, patronul SPI Security, Gabriel Stoian, Ioan Pășan arestul preventiv a fost înlocuit cu arest la domiciliu.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu contestație la Curtea de Apel Timișoara.

 

 

3 COMENTARII

  1. Grasu a turnat la greu dacă îl lasă judecătoarea?????
    Nu cred ca a fost indulgenta, judecătorul….. Boncu turnătorul……. Așa că ce ce nu ați turnat ați fost fraieri….. De fapt toți au turnat…… Va urma un val de arestariiiiii……. Uraaaaaa

  2. Duduia Adriana Stoicescu, mama infractorilor, individa asta pozează în slujitorul dreptății si ea eliberează toti infractorii din arest. Duduie tu nu meriți bani contribuabililor, pentru cea ce faci, ar trebui sa stai la arest in locul celor pe care îi eliberezi. De asta trebuie desființată SIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.