Locomotiva unui tren care tracta 40 de vagoane cisternă a ars. Opt...

Locomotiva unui tren care tracta 40 de vagoane cisternă a ars. Opt trenuri afectate

0
DISTRIBUIȚI

Locomotiva unui tren care tracta 40 de vagoane cisternă goale a ars, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Hunedoara. Șapte trenuri de marfă și unul de călători cu 30 de oameni au fost afectate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a fost anunțat puțin după miezul nopții.

Locomotiva a luat foc între localitățile Merișor și Bănița și tracta 40 de vagoane cisternă destinate transportului de produse petroliere, goale.

Cei peste 20 de pompieri care au intervenit au reușit să stingă flăcările în 4 ore, intervenția fiind dificilă.

A fost restricționat traficul feroviar în zonă, fiind afectate 7 trenuri de marfă și 1 tren călători, oprit în gara din Petroșani, cu 30 de pasageri.

„Prin eforturile pompierilor s-a reușit localizarea și lichidarea incendiului in limitele găsite, evitându-se dezvoltarea și propagarea la vagoanele cisternă precum și pericolul unor explozii.


În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. La ora prezentului comunicat trenul de pasageri interregio a fost repus în circulație”, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.