Luna Amară ajunge la Timișoara cu turneul aniversar al albumului de debut,...

Luna Amară ajunge la Timișoara cu turneul aniversar al albumului de debut, „Asfalt”

0
DISTRIBUIȚI
Luna Amară concertează la Timișoara

Formația Luna Amară concertează la Timișoara, evenimentul făcând parte  din turneul aniversar al albumului de debut „Asfalt”, lansat în 2004.

„«Asfalt» a fost, pentru noi, ca un jalon din acela de slalom, pe care schiorul îl atinge în coborârea lui către linia de sosire. Cântam deja de 4 ani, casele de discuri nu se înghesuiau chiar deloc să ne semneze, publicul creștea ca număr și apăruse primul clip, la Gri Dorian. Voiam să înregistrăm, dar erau bani puțini. Așa că albumul ăsta a fost tras după posibilități, pe bucăți, prin vreo 4 studiouri; iar când a fost gata, s-a găsit un singur producător, Gianini Munteanu și al său Rebel Music, care să dorească să-l vadă lansat pe piață.


Nu e un album cu un sunet grozav și nici stilistic nu e vreo inovație. Însă amestecul acela de grunge, punk, metal și alternative rock, peste care Nick și Mihnea au turnat toate angoasele, furiile, nervii, iubirile, urile, tăcerile și strigătele de ajutor ale unei alte (a câta?…) generații «de sacrificiu» – amestecul acela a trezit ceva în oameni. Poate că exact aceleași furii, angoase, nervi, iubiri și revolte. Și asta e ceea ce considerăm că e cu adevărat valoros la «Asfalt». Și, uneori, după câte un concert, mai vine un om la noi și ne spune cum a crescut cu albumul ăsta și se vede pe ea sau el că a crescut frumos și atunci simțim că am fost parte din evoluția personală a cuiva și asta e tot ce contează pentru noi; pentru că asta ne leagă de cei de lângă noi, într-un fel, pentru totdeauna. Asfalt nu e despre asfalt. E despre crăpăturile din el, pe acolo pe unde intră viața.” au transmis membrii trupei.

Luna Amară s-a înființat în anul 2000 la Cluj-Napoca și este una dintre cele mai de succes trupe de rock alternative românești.

Mihnea Blidariu, Nick Făgădar, Andrei Boțan, Sorin Moraru și Răzvan Ristea – cei cinci membri ai formației Luna Amară – vor concerta la Timișoara la Escape Underground Hub vineri, 31 ianuarie, cu începere de la ora 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.