Magia muzicii într-o seară de sărbătoare: Blazzaj a lansat noul single

Magia muzicii într-o seară de sărbătoare: Blazzaj a lansat noul single

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1204583376">

Concertul de lansare a noului single Blazzaj, desfășurat vineri seara la Capcana, a debutat în forță cu „Ograda“, una din piesele „cunoscute“ din repertoriul băieților cu jazz-ul alb care deși nu este inclusă pe niciunul din cele două albume ale trupei, „prinde“ cât se poate de bine la public.

După compoziția în care solistul trupei, „Vita“, ne-a confirmat că „odraslele porcilor au ajuns la putere“, publicul a avut parte de „Plus Unu“ și „Vis“, alte două puncte memorabile ale formației, iar noul single „Spre stele“ cu al ei refren „Am să caut pereche pe o altă planetă, mult mai pașnică și poate discretă“, a colorat seara cu armonii bogate și interesante, melodia fiind „de la prima audiție“ un „hit“.

Din programul serii n-au lipsit desigur „Rindeaua“, „Funk Side“, „Ghetoul de Aur“ sau „Am tot ce vrei“, sound-ul serii fiind unul care a generat tone de bună dispoziție în rândul celor prezenți. Și de această dată, trupa care s-a născut cu 22 de ani în urmă a demonstrat o maturitate artistică demnă de invidiat, iar pofta cu care cei aflați au cântat piesele lor s-a transmis din plin și celor aflați în fața scenei, rezultatul fiind determinant pentru ceea ce ne place să numim „magia muzicii“. În așteptarea celui de-al treilea material discografic semnat Blazzaj nu ne rămâne decât să sperăm că băieții își vor păstra nealterată pofta de a transmite energie pozitivă care se manifestă din belșug la fiecare apariție a lor.

Foto: Lucian Oprea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.