Mașină distrusă de trenul Timișoara – Iași. Doi bărbați au ajuns la...

Mașină distrusă de trenul Timișoara – Iași. Doi bărbați au ajuns la spital UPDATE Circulație feroviară întreruptă

0
DISTRIBUIȚI

Accident feroviar în Timiș, luni seară. Două persoane aflate într-un autoturism au fost izbite de un tren, în apropiere de gara Boldur. Victimele au ajuns la spital, în stare de șoc.

Un autoturism a fost izbit, din plin, de trenul Timișoara – Iași, în zona gării Boldur. În urma impactului, doi bărbați de 30-40 de ani, italieni, au fost preluați de ambulanțele SAJ și SMURD și transportați la spital.

La fața locului intervin echipaje ale poliției și forțe de la ISU Timiș cu două autospeciale.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Circulația feroviară este blocată din cauza faptului că trenul nu poate să-și cotinue mersul, în urma unor avarii la locomotivă.


A fost solicitată o locomotivă de ajutor. În vagoane sunt aproximativ 100 de persoane. Trenul este încălzit.
UPDATE 2 „Un bărbat în vârstă de 29 de ani, conducea un autoturism pe DJ 592C către Lugoj, iar la intersecție cu DJ 592, la trecerea la nivel cu cale ferată simplă fără bariere, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, intrând în coliziune cu un tren ce se deplasa pe ruta Timișoara – Iași. În ruma impactului, șoferul și pasagerul, un bărbat de 35 de ani, au fost răniți și transportați la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.