Mașini care încurcau transportul în comun, ridicate la Timișoara. Peste 100 de...

Mașini care încurcau transportul în comun, ridicate la Timișoara. Peste 100 de amenzi în doar două săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

În doar 15 zile, polițiștii locali din Timișoara au acordat peste 130 de amenzi și au ridicat 28 de mașini care blocau mijloacele de transport. Astfel de încălcări ale legislației în trafic au loc în mai toate zonele orașului.

Pentru a evita ambuteiajele și a facilita un trafic cât mai fluent, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulației Rutieră i-au sancționat pe cei care parchează neregulamentar, îngreunând circulația mijloacelor de transport în comun.

Cazuri de genul au fost întâlnite în zone precum Calea Sever Bocu, G.


Dima, T. Grozăvescu, Consiliul Europei, Calea Circumvalațiunii sau Calea Aradului. Au fost aplicate 137 de sancțiuni contravenționale și ridicate 28 de mașini. Autoturismele au fost ridicate în situațiile în care legislația a fost încălcată flagrant, încurcând traficul rutier.

 

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002. Totodată, Poliția Locală recomandă conducătorilor auto să evite parcarea astfel încât să pună în dificultate circulația altor autovehicule sau a mijloacelor de transport deoarece în astfel de situații, pe lângă sancțiunile aplicate, se trece și la ridicarea autovehiculelor în colaborare cu lucrătorii SDM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.