Măsuri împotriva coronavirusului pe Aeroportul Internațional Timișoara

Măsuri împotriva coronavirusului pe Aeroportul Internațional Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a luat mai multe măsuri suplimentare împotriva coronavirus. Astfel, călătorii care vin din zonele de risc sunt consultați, în cazul în care prezintă simptome, și există o evidență clară a lor.

Astăzi, la sediul Prefecturii Timiș, a avut loc și o ședință condusă de prefectul Liliana Oneț, la care au participat reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Primăriei Timișoara și Aeroportului Internațional Timișoara în cadrul căreia au fost abordate măsurile de prevenire a infecției cu coronavirus, dar și gripa sezonieră.

În ceea ce privește grupul de muzicieni de la Filarmonica Timișoara, Prefectura Timiș a informat că aceștia se află, în continuare, sub monitorizare la domiciliu, până în data de 4 februarie.

„Totodată, prefectul Liliana Oneț a cerut Direcției de Sănătate Publică să facă o informare continuă a populației, în ceea ce privește măsurile de prevenție, mai ales unde sunt colectivități de copii (săli de sport, bazine, locuri de joacă), inclusiv la nivelul vămilor terestre de la nivelul județului Timiș.


În plus, în cazul în care există companii care au schimburi de experiență sau alte întâlniri de afaceri cu cetățeni din zonele de risc, sfatul este să se anunțe de urgență Direcția de Sănătate Publică”, a informat Prefectura Timiș.

1 COMENTARIU

  1. mai bine ar recunoaste naibii ca cetatenii sunt pe cont propriu, treburile astea ar trebui sa fie pedepsite cu inchisoarea. exista legislatie pentru declaratii mincinoase, dar cine sa aplice legea??
    „masuri” romanesti, da, le stim cu totii foarte bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.