Migranți din Siria care au intrat ilegal în România, prinși în Piața...

Migranți din Siria care au intrat ilegal în România, prinși în Piața Victoriei din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Nu toți refugii sunt prinși de polițiștii de frontieră, atunci când încearcă să intre ilegal în România. Drept dovadă stă faptul că, noaptea trecută, doi migranți au fost prinși de polițiștii locali în centrul Timișoarei.


Nu aveau documente asupra lor.

Azi-noapte, în jurul orei 1.30, în Piața Victoriei, în ciuda frigului, patru bărbați stăteau pe o bancă. Au dat nas în nas cu polițiștii locali și au devenit agitați.

Oamenii legii i-au legitimat și au constatat că doi dintre ei aveau documente asupra lor, fiind înregistrați în România. Celelalte două persoane, tineri de 29 și 19 ani, din Siria, nu aveau niciun fel de document asupra lor. Au declarat că au intrat ilegal în România.

Cei doi au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Anul trecut polițiștii locali au depistat pe străzile orașului 11 somalezi, irakieni, sirieni, afgani și locuitori ai Bangladeshului, iar cu un an înainte au fost depistați 42 de migranți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.