Minore cu vârste între 13 și 15 ani, exploatate sexual de peste...

Minore cu vârste între 13 și 15 ani, exploatate sexual de peste doi ani, de către mai mulți bărbați

0
DISTRIBUIȚI

Patru bărbați acuzați că au obligat copile cu vârste între 13 și 15 ani, provenite din familii destrămate, să se prostitueze, au fost arestați la Arad. Fetele au fost recrutate din 2018 și constrânse prin violență să se prostitueze.

Procurorii DIICOT spun că, în perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2020, la date diferite, patru persoane au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe copile cu vârste între 13 și 15 ani, provenite din familii destrămate, cu o situație financiară precară, pe care ulterior le-au exploatat sexual prin constrângere psihică și acte de violență.

La finele săptămânii trecute, procurorii și polițiștii au făcut șase percheziții în Arad, Vaslui și Neamț, iar Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

La rândul lor, polițiștii susțin că mai multe persoane, cu vârste între 19 și 55 de ani, sunt acuzate că au racolat fetele dându-le bani.


Apoi, copilele au fost exploatate prin constrângere psihică și acte de violență.

„Victimele, care proveneau din familii destrămate, cu o situație financiară precară, ar fi fost obligate să practice prostituția pe raza municipiului Arad, banii obținuți fiind însușiți în totalitate de persoanele cercetate”, arată Poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.