Naistul Mădălin Luca lansează un album nou, care conține șapte povești muzicale

Naistul Mădălin Luca lansează un album nou, care conține șapte povești muzicale

0
DISTRIBUIȚI

Naistul Mădălin Luca lansează un nou material discografic numit „Sad Stories“, care conține șapte povești muzicale, care după cum ne spune muzicianul „vorbesc despre mine, despre ceea ce simt, despre iubire, tristețe, singurătate, fericire, suferință, adică despre viață”.

Albumul „Sad Stories” va fi disponibil pe pagina de Bandcamp a artistului începând cu 1 februarie, tot acolo fiind disponibil și materialul „Folklortronik“.

Albumul este unic pentru Mădălin Luca, deoarece fiecare poveste „spusă” prin intermediul naiului și a instrumentelor electronice și înregistrată spontan, nu va mai fi reprodusă altădată în concerte, CD-ul fiind martorul și păstrătorul unui moment creativ, al exprimării muzicale neîngrădite de reguli sau stiluri muzicale.


Cele 7 povești muzicale ce alcătuiesc albumul „Sad Stories” nu sunt melodii clar definite așa cum sunt obișnuiți ascultătorii să fie o piesă (cu strofă și refren sau parte A și B, etc), fiind create într-un flux inspirațional, în care artistul se exprimă pe sine, fară a ține cont de regulile muzicale care uneori iți pot îngrădi creativitatea. Acest album este o felie de viață, o înșiruire de momente unice și irepetabile, iar ceea ce rămâne e înregistrarea audio a momentului.

„Sad Stories” are șapte părți muzicale, deloc întâmplător după cum ne spune Mădălin Luca. „Numele meu este format din șapte litere și fiind un CD în care mă exprim pe mine prin muzică, am creat șapte povești, fiecare poveste având rădăcină într-o literă a numelui meu. Cifra șapte e o cifră încărcată de semnificații, șapte indică sensul unei schimbări, e numărul încheierii și a reînnoirii ciclice, șapte note ale gamei diatonice, șapte culori ale curcubeului, șapte zile ale săptămânii etc“, a spus artistul. Albumul este produsc de CompaniaD’arte.

Mădălin Luca este un naist român care în cariera sa de muzician a abordat diferite genuri muzicale imprimând fiecărei note muzicale propriul stil de interpretare – muzică tradițională românească, muzică clasică, jazzul, world music. Mădălin Luca este licențiat în interpretare instrumentală jazz la Facultatea de Muzică a Universității de Vest Timișoara absolvind cursurile Facultății de jazz și pop „Richard Oschanitzky” a Universității Tibiscus Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.