Nicolae Robu: „În 2020 vom continua modernizarea în forță”. Obiectivele pe care...

Nicolae Robu: „În 2020 vom continua modernizarea în forță”. Obiectivele pe care se va concentra Primăria Timișoara în noul an

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu susține că și în acest an Primăria Timișoara „va continua modernizarea în forță”. Astfel, edilul-șef a anunțat o listă scurtă a celor mai importante obiective pe care municipalitatea se va concentra în 2020, dacă Nicolae Robu va mai obține un mandat de primar al Timișoarei.

„Vreau să punctez câteva dintre obiective, unele pe care acum le vom ataca pe teren, sigur, ele sunt în diverse stadii, dar trebuie să ajungă în etapa finală, aceea de punere în operă. Așadar, generic spus, să fie limpede, vom continua modernizarea în forță. Sigur, urmează alegeri. Eu vorbesc despre ceea ce angajez în continuare în poziția de primar și, desigur,0 despre lucruri pe care le-aș duce mai departe dacă aș obține un nou mandat de primar”, a afirmat Nicolae Robu.

Prin urmare, conform primarului Timișoarei, primul pe listă se află pasajul pe sub calea ferată Solventul.


„Vom scoate la licitație, de îndată ce adoptăm bugetul pe 2020, aducerea la zi a documentațiilor făcute de proiectanți și execuția”, a precizat Nicolae Robu. Apoi, printre prioritățile municipalității se numără realizarea celor două noi poduri peste Bega – Jiul și ISHO.

Urmează inelele patru și doi de trafic, dar și numeroase investiții în domeniul sănătății, printre care noul corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, noua clădire pentru Clinicile Noi, din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, precum și construirea imobilului în care va fi mutată Maternitatea „Odobescu”.

„Cele nouă centre culturale în cartiere, realizate prin refuncționalizarea celor opt cinematografe pe care le-am adus în patrimoniul municipiului. Turnul de apă din Iosefin, care va primi o cu totul altă funcție. Cele trei complexuri sportive și de agrement: Calea Lipovei, Calea Buziașului și Calea Șagului. Cel din Calea Lipovei este într-o fază mai avansată, în sensul că e în derulare și spre finalizare licitația pentru execuție. Celelalte pot ajunge și ele cât de curând la licitația pentru execuție”, a detaliat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, în atenția municipalității se va afla și îmbunătățirea transportului public în comun, urmând a fi cumpărate 44 de autobuze electrice, precum și 21 de tramvaie de mare capacitate, cu bani europeni.

Totodată, sala polivalentă de 16.000 de locuri, centura de sud a Timișoarei, noul racord la autostradă sau autostrada Timișoara – Belgrad se numără printre obiectivele pentru care Nicolae Robu susține că se va lupta pentru a fi realizate.

4 COMENTARII

  1. „dar și numeroase investiții în domeniul sănătății, printre care noul corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara”, pfoaaaai, numeroase de ai ramas fara degete sa le numeri. spitalu’ ala de copii e in lucru de 10 ani, bai, jigodie penala ce esti!

  2. Cu alte cuvinte, vom continua în forță sa furam banii publici și sa distrugem orașul pana la capăt. Marș ba, bandit penal. Am văzut ce ai făcut în 7 ani. La pușcărie cu hoțul. Măscărici diliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.