Nicolae Robu: „Am 65 de ani, dar mă simt ca la 30...

Nicolae Robu: „Am 65 de ani, dar mă simt ca la 30 ani, doar genunchii mă dor”

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu susține că la cei 65 de ani pe care-i va împlini în luna mai a acestui an se simte ca în tinerețe. Primarul Timișoarei a afirmat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că singura problemă pe care o are este că îl dor genunchii.

Astfel, întrebat până la ce vârstă dorește să lucreze, primarul Timișoarei a răspuns că „nu mi-am propus acum, dar în orice caz, am spus-o și altădată și nu-i o vorbă, eu mă simt din toate punctele de vedere acum, la 65 ani pe care îi voi împlini în deja cunoscuta zi de 28 mai, mă simt la fel cum m-am simțit și la 30 ani.


Dacă nu m-ar durea genunchii datorită meniscurilor rupte și ligamentelor încrucișate rupte, la nivel de condiție fizică stau foarte bine, joc fotbal cot la cot cu tinerii o oră și jumătate. Joc și așa cu durere, doar că după aceea am câteva zile în care șchioapăt. Nu numai fizicul contează, și la minte mă simt la fel de tânăr și la starea de spirit în general. Așa mă simt eu”.

De asemenea, întrebat unde se vede peste zece ani, primarul Timișoarei a precizat că nu-și face planuri pe termen lung, obiectivele lui fiind să obțină cel de-al treilea mandat de edil al orașului și să continue să predea la Universitatea Politehnica.

„Peste zece ani nu mă văd niciunde, nu-mi fac proiecte pe termen lung acum, la 65 ani. Eu, deocamdată, sunt profesor la Politehnică și primarul Timișoarei. Sunt la sfârșit de mandat numărul doi ca primar și îmi doresc încă un mandat și doresc să continui să predau pentru că mă simt apt să o fac”, a adăugat Nicolae Robu.

4 COMENTARII

  1. isi da singur de gol inceputul de dementa si alzheimer’s. nu exista cadru legal pentru eliminarea acestor personaje bolnave din functii publice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.