Nicolae Robu anunță că îl dă în judecată pe editorul-șef PRESSALERT.ro

Nicolae Robu anunță că îl dă în judecată pe editorul-șef PRESSALERT.ro

8
DISTRIBUIȚI

Reacție virulentă a lui Nicolae Robu, în direct, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, moderată de Radu Tudor, al cărei invitat a fost în această seară jurnalistul PRESSALERT.ro, Dragoș Boța. Primarul Timișoarei, deranjat de legăturile dintre administrația locală, lumea interlopă și numirile „meritocrate” în funcții, pe care le-a scos în evidență Dragoș Boța, a spus că-l va da în judecată pe editorul-șef al PRESSALERT.ro.

„Ați vorbit informații incredibile! Nu credeți asemenea bazaconii, îl voi da în judecată! De 8 ani m-a calomniat! L-am ignorat, nu-l crede nimeni în Timișoara și nu vreau să dialoghez cu el! Îl primesc la conferințe de presă, dar nu stau cu el la dialog. Sunt calomnii, îl voi da în judecată pentru acea schemă. Nu cunosc niciun interlop, nu am nici cea mai mică sau vagă relație”, a spus Nicolae Robu, furibund, fără a spune niciun cuvânt despre relațiile lui Ioan Nasleu cu lumea interlopă.

Edilul-șef a explicat din nou numirea Patriciei Chelbu, o apropiată a lui Lucian Boncu, în funcția de șefă a Serviciului Creșe din Primăria Timișoara.


„Dacă am numit-o pe acea doamnă directoare interimară, tot eu am destituit-o, nici nu știam cine e acea persoană. Am aflat ulterior că a fost arestată”, a spus Nicolae Robu.

Deși mașina jurnalistului Dragoș Boța a fost incendiată în urma unei acțiuni de tip mafiot, iar apoi au apărut informații care au dus la concluzia că se plănuia un atac fizic asupra sa, pentru a-i închide gura, Nicolae Robu susține că în Timișoara autoritățile își fac treaba. „Și eu sunt solidar când este vorba de așa ceva, să fie foarte limpede. Este foarte grav, chiar dacă mașina a fost abandonată. Ulterior s-a dovedit, au apărut înregistrări că acești indivizi vorbeau de punerea la cale a unor fapte de intimidare a jurnalistului respectiv. Este extrem de grav, iar autoritățile trebuie să intervină. În rest, tot ce spune sunt bazaconii, calomnii pe care le debitează de opt ani. Timișorenii au încredere în mine că sunt un om corect, cinstit”, a mai declarat primarul Nicolae Robu, care anterior a susținut că nu exclude varianta ca jurnalistul să-și fi incendiat singur mașina.

8 COMENTARII

 1. Domnule Dragos,
  Verificati falsificarea cartei UPT in 2011, cand Rector UPT a fost ROBU.
  Falsul s-a realizat chiar de el. Multe prevederi sunt in contradictie cu Legea educatiei.
  Carta nu a fost aprobata de Senatul UPT. De la acea vreme. El a mintit ca este, prin semnatura.
  Robu si echipa sa de prorectori, cu o parte din senatori, au impus realizarea alegerilor pe acea carta.
  Robu, atunci ca si acum la primarie, a condus o camarila de lingai, pentru ca profesorii sunt lasi.
  Scandalul monstruos este cunoscut in UPT si nu numai. Este stiut si de organele de ancheta, inclusiv de DIICOT.
  Asta da caz de abuz si puscarie!

 2. Acest primar până la urmă va ajunge la pușcărie, noi toți am văzut cum minte. Dar acest primar minte și prost. Ăsta deja este pacaliciul satului. Frumos ați ajuns domnule primar?????????? Într-o zi tu vei intra la Popa Sapcă și noi vom fi acolo la poartă să fim siguri că au închis poarta.

 3. Cum nu are legaturi cu „lumea interlopa” o data pe saptamana merge la Club Black 8 la bere cu ” interlopul si puscariasul FLORIN ILIE” cum e posibil ca un borfas sa lucreze in cadrul primariei timisoara? da da,auziti bine. Florin Ilie prietenul domnului Robu a facut inchisoare prin italia si anglia pentru diferite furturi si talharii. domnule Dragos Bota.despre acesta nu ne spuneti nimic? vrem un articol si despre Florin Ilie. altfel o sa ne faceti sa credem ca chiar este adevarat cea ce se speculeaza prin oras. ca aveti ” ciuda ” pe anumite persoane si scrieti doar despre acele persoane.

 4. Atunci ar fi cazul sa se scrie totul depsre profesoru’ defrisator, de ex., ar fi un subiect modul in care au avansat unii pe lista de prioritate pentru acordarea terenurilor, republicata in martie 2019 fata de 2017, in conditiile in care nu s-au mai acceptat completari la dosare, dupa depunerea initiala, din 2017, decat prin hotarare judecatoreasca. In particular, ar fi vorba mai ales de 2 situatii:
  1. Nicolae-Milencovici Daiana-Elena, 2017 locul 203- 0 puncte/ 2019 locul 151- 40 puncte, beneficiara de teren. D-na putea obtine punctajul doar prin hotarare judecatoreasca.
  2. Milea Florin-Adrian, 2017 locul 149- 39 puncte/ 2019 locul 144- 41 puncte, (+2 puncte pt. master), beneficiar teren. D-nul Milea ar fi trebuit sa termine masterul in 2016, obligatoriu INAINTE de depunerea actelor pentru a putea fi punctat si ar trebui aflat prin ce modalitate a
  beneficiat de cele 2 puncte adaugate 😉

 5. Stimate Jurnalist am urmarit cu interes emisiunea si pot spune ca exagerati cu privire la remarcile Timișoara oraș mafiot, rețele de tip sicilian, reteta dvs jurnalistică este suficientă fara alte jigniți aduse acestei citatele.Subiectiv vorbind nu sunteti un veritabil bănățean sau de alta origine după vechea cetate …In sfarsit cred ca interesul dvs nu se va materializa cat timp sunteti , prea subiectiv, persoanele despre care faceti vorbire sunt ,doar muritori de rand, nimic special si consimt ca , exagerarea dvs, ia promovat într-o conduita civică care nu este etimologic vorbind, din Torontal… Succes pe viitor si mai multa rațiune..

  • sunt nascut si crescut in Timisoara, ii cunosc personal pe majoritatea celor in cauza (direct sau indirect) , domnul jurnalist nu greseste si nu exagereaza in nici unul din articole. Tu domnule Helmut esti unil dintre ei Si probabil ai furat cot la cot de nu stii nimic dar te-ai trezit sa comentezi pe subiect…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.