Nicolae Robu se laudă pe Facebook: „Dincolo de puterea pe care o...

Nicolae Robu se laudă pe Facebook: „Dincolo de puterea pe care o arăt în muncă și în luptele pe care am a le duce, eu sunt un ins sensibil”

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-825784397">

Nicolae Robu a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre cât de mult este iubit de către studenții de la Universitatea Politehnica din Timișoara, unde încă predă.

Astfel, primarul Timișoarei susține că ar fi fost aplaudat de studenți atunci când a intrat în sala de examen, astăzi, fapt care l-a emoționat, în condițiile în care spune că este un om sensibil. Edilul-șef nu a ratat ocazia de a se lăuda, afirmând că este o persoană puternică, care are lupte de dus.

„Studenții sunt frumoși oricând, dar la examen au o frumusețe cu totul specială! Așa îi văd eu, dascăl de 37 de ani – pas cu pas: asistent, șef de lucrări, conferențiar, profesor -, cu patru mandate de prorector și două de rector în spate! Și îi prețuiesc enorm și tocmai pentru această prețuire, manifestă la mine dintotdeauna, simțită și resimțită de ei, pe vremea când eram prorector și rector, aveam din partea lor apelativul de “tata Robu”! Astăzi, când am intrat în sala de examen – cu o anumită emoție, mărturisesc, ea fiind una din sălile făcute de mine, ca rector, acum 12-13 ani -, examen la disciplina Arhitectura Calculatoarelor, Facultatea de Automatică și Calculatoare, anul II IS-, cei aproape 200 de studenți m-au întâmpinat cu… calde aplauze! M-a mișcat, mărturisesc, pentru că eu, dincolo de forța, de puterea pe care o arăt în muncă și în luptele pe care am a le duce -da, lăsând modestia la o parte, chiar sunt foarte puternic, de exemplu atât de puternic încât duc nedreptăți, duc ingratitudini, duc trădări, lovituri fizice chiar -a se vedea multiplele accidentări la fotbal, unele chiar grave-, etc., suportând durerea pe care desigur că ele mi-o provoacă, fără ca cineva să bănuiască măcar că o am-, eu sunt un ins sensibil! Vă mulțumesc, dragi studenți, pentru bucuria pe care mi-ați făcut-o! Și… vă îmbrățișez!”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

De altfel, primarul Timișoarei a declarat, ieri, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că deși studenții îl iubesc, este nevoit să pice mulți dintre ei cel puțin la primul examen, pentru că materia nu este deloc una ușoară.

4 COMENTARII

  1. cat tupeu are acest nesimtit sa se descrie ca fiind „sensibil”. tu trebuia sa demisionezi de nenumarate ori, sensibilule care esti. pedeapsa va fi pe masura, criminalule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.