Nicolae Robu susține că cei care se plâng de calitatea aerului din...

Nicolae Robu susține că cei care se plâng de calitatea aerului din Timișoara încearcă să alunge noii investitori

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-244029325">

Nicolae Robu a postat, astăzi, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, în care publică date de la cele patru stații de măsurare a calității aerului din Timișoara. Astfel, primarul Timișoarei susține că nu stăm rău din acest punct de vedere.

„Iată calitatea aerului în Timișoara, astăzi, luni, 27.01.2020, ora 08.30, așa cum o indică cele 4 stații oficiale, aparținând Ministerului Mediului, parte din rețeaua europeană de monitorizare a aerului. Nici de data aceasta nu stăm rău, dar ținta noastră este să ajungem să stăm excelent! Asta înseamnă inclusiv să facem să dispară până și acele depășiri sporadice care, în limitele admise, mai există și în orașul nostru, ca peste tot”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Totodată, Nicolae Robu a susținut, într-un răspuns dat unui internaut pe Facebook, că cei care se plâng de calitatea aerului din Timișoara încearcă, de fapt, să ajunge investitorii.

„Oameni buni, eu doar vă redau valorile oficiale! Cele din sistemul UE, deci singurele care contează! Atâta tot! Asta nu înseamnă că nu avem mirosuri neplăcute în jurul unor poluatori industriali, nu înseamnă că de câteva ori pe an nu avem depășiri, dar înseamnă și că nu e cazul să se panicheze nimeni și în plus că este incorect demersul celor ce prezintă orașul negativ -nemeritat negativ-, în strădania lor de a alunga noii potențiali investitori”, este de părere Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. da, robulache. eu, omul de pe strada care te injura pe tine la fiecare pas, pentru cat de fain e orasul, da, investitorii vreau sa-i alung. tine-o tot asa, ipochimen cu creierii prajiti ce esti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.