Noapte de techno cu două reprezentante ale sexului frumos la Timișoara: Fatima...

Noapte de techno cu două reprezentante ale sexului frumos la Timișoara: Fatima Hajji și Marika Rossa

0
DISTRIBUIȚI
Fatima Hajji va mixa la clubul Database din Timișoara

La sfârșitul acestei săptămâni, amatorii de beat-uri electronice din Timișoara vor avea parte de o petrecere specială, în cadrul căreia vor mixa două reprezentante ale sexului frumos: Fatima Hajji (Spania) și Marika Rossa (Ucraina).

Fatima Hajii este o reprezentantă de seamă a techno-ului din Spania care a fost prezentă pe scena unor festivaluri renumite ca Awakenings, Verknipt, Solar, Decibel, Tomorrowland, Aquasella, Medusa, Dreambeach, A summer Story, Weekendbeach sau Electrobeach.


Născută în Spania cu origini arabe artista este îndrăgostită de natură și animale iar de-a lungul anilor a editat o serie de release-uri printre care se numără „Sinergy”, „Jet Lag”, „Taking Over”, „Melodream” sau „Ghost”.

Marika Rossa este o reprezentantă de seamă a muzicii dance din Ucraina care poate fi întâlnită în line – up – urile celor mai de seamă festivaluri din Europa dar și în topurile Beatport cu realese-urile sale. În luna aprilie a anului 2015 artista a pus bazele unui label propriu numit „Fresh Cut”.

Cele două reprezentante ale sexului frumos vor fi prezente la Timișoara vineri, 24 ianuarie, la Database, iar alături de ele va mai mixa Alenzex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.