Noapte dedicată ritmurilor „indiferente”, la Timișoara

Noapte dedicată ritmurilor „indiferente”, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Roboțel este unul din DJ-eii prezenți la Indifferent

Prima petrecere a anului 2020 sub umbrela celor de la anonimTM va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni sub genericul „Indifferent“.

„Party starter pentru 2020. O seară dedicată ritmurilor indiferente. La pupitru: Newgotti (UKG house set), Roboțel aka George Câmpan (House electro set)și Pascu (Minimal set)“, spun organizatorii evenimentului.

Newgotti este un nume cât se poate de cunoscut pentru oamenii care au contact cu viaţa de noapte timişoreană.


Pe numele său adevărat Norbert Olah, binecunoscutul DJ s-a născut în Beiuş şi a fost pasionat de muzică încă din fragedă pruncie, dar a descoperit într-un mod mai serios muzica electronică, odată cu venirea sa la facultate în Timişoara, în 1999. Prima sa apariţie în public a avut loc în anul 2007, iar în luna decembrie a anului trecut a lansat „ Northern Light“, un E.P apărut la casa de discuri 48h Records. Roboțel (George Câmpan) este implicat în muzica electronică timișoreană de multă vreme , având câteva release-uri pe compilațiile TM Base și nu numai. În luna decembrie a anului trecut artistul a lansat piesa „We shall ride again“.

Party-ul Indifferent va avea loc sâmbătă 11 ianuarie de la ora 22 la D’arc, iar biletele de intrare costă 10 lei până la miezul nopții și 20 lei după.

Foto: Seba Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.