Noul prefect de Timiș, mesaj ferm către șefii instituțiilor publice: „Este ultima...

Noul prefect de Timiș, mesaj ferm către șefii instituțiilor publice: „Este ultima oară când voi tolera așa ceva“

0
DISTRIBUIȚI

Liliana Oneț, noul prefect de Timiș, a condus, astăzi, prima ședință a colegiului prefectural, în cadrul căreia a fost prezentat raportul de evaluare a rezultatelor activității desfășurate de instituție în anul 2019.

La finalul ședinței, Liliana Oneț s-a arătat nemulțumită de faptul că o parte dintre șefii instituțiilor publice au lipsit de la acțiune, astfel că a ținut să le transmită un mesaj ferm.

„Observ că o parte dintre colegi au probleme importante și absentează de la aceste ședințe.


Este ultima oară când voi tolera așa ceva. Voi face public numele reprezentanților instituțiilor publice care nu s-au prezentat la colegiul prefectural, nu au trimis înlocuitori și nici nu au sunat pentru a anunța că nu o să se prezinte. Instituțiile care absentează sunt: Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, Direcția Silvică Timișoara, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș, Inspectoratul Județean în Construcții Timiș, OIR – POS DRU. Vreau să afle și presa că aceste instituții nu au trimis reprezentanți la colegiul prefectural. Nu o să mai tolerez așa ceva, sper să fie ultima dată când se va întâmpla acest lucru“, a spus Liliana Oneț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.