O casă și un apartament, distruse de flăcări, în două ore. Trei...

O casă și un apartament, distruse de flăcări, în două ore. Trei persoane, atacuri de panică și intoxicate cu fum

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari din Timișoara au avut o noapte agitată, fiind chemați să intervină la două incendii azi noapte.


Prima dată s-a dat alarma la ora 2,20 când au fost anunțați că focul a cuprins un apartament pe  strada Vasile Lucaciu, Timișoara.La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălțime și un echipaj SMURD.

Incendiul s-a manifestat pe terasa apartamentului. Au ars elemente combustibile depozitate pe terasă. O persoană care a încercat să stingă incendiul s-a intoxicat cu fum. A primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a incendiului – scurt circuit electric.

Alerta a fost dată a doua oara în jurul orei 3.25. Forțele de intervenție s-au deplasat pentru stingerea unui incendiu la o casă de pe strada Aurel Cozma, din Moșnița Veche.

Când au sosit pompierii, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. Au intervenit 15 pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar la fața locului a fost deplasată și o ambulanță SMURD.

Două persoane au suferit atacuri de panică. Au refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a incendiului este un conductor electric improvizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.