O altă flegmă pentru sclavi

O altă flegmă pentru sclavi

0
DISTRIBUIȚI

Ultima imagine a mea cu proaspătul secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării, Cătălin Iapă, este de marți, când alerga, în timpul conferinței de presă, să-i afle tot felul de informații primarului Nicolae Robu. Le scria cu litere de-o șchioapă pe hârtie după care cu o mină serioasă îi înmâna bilețelul. Toate acestea, bine-nțeles, după ce a potrivit cu grijă trepiedul pentru live-ul de pe Facebook al șefului și i-a făcut semn, ca un veritabil regizor de emisie, că poate să înceapă show-ul.

Cătălin Iapă este cel care ocupă, acum, din partea PNL Timiș cea mai înaltă funcție în guvernul Orban.


Numirea acestuia este încă o flegmă trasă-n capul sclavilor din filială de la înălțimea funcției de președinte și primar de către Nicolae Robu. Și nici nu ar fi avut de ce să nu facă așa, atâta timp cât de ani de zile cu toții, exceptând episodul deja vechi al revoltei primarilor din județ, au tăcut la toate derapajele acestuia. O tăcere complice care-i face la fel de vinovați. Pentru că oameni competenți din PNL sunt într-un con de umbră și sunt ignorați, locul lor fiind luat de pupincuriști și oportuniști, iar nemulțumiții preferă să înjure pe la colțuri și să se roage ca DNA să se ocupe de dosarele lui Robu care zac prin sertare pline de probe doar ca să nu se pună rău cu primarul.

Numirea lui Iapă, un nimeni pe stradă din punct de vedere profesional și politic, dar care a știut care este dosul pe care trebuie să-l idolatrizeze, este o lovitură pentru unsul cu toate alifiile Alin Popoviciu, care nu a reușit să spargă nici măcar folosind berbecul Robu poarta guvernării de la București. Rămâne de văzut cine și cât va trage pentru Nicolae Robu la alegerile locale de peste câteva luni. Mai ales dacă va fi obligat să candideze ca independent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.