O nouă secție și un ambulator de radioterapie în cadrul Spitalului OncoHelp...

O nouă secție și un ambulator de radioterapie în cadrul Spitalului OncoHelp din Timișoara. Cum poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

Asociația OncoHelp, care a realizat cel mai important centru din vestul țării pentru bolnavii de cancer, aflat la Timișoara, se extinde. Prin urmare, ONG-ul construiește o nouă clădire în care va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie. Noua aripă va avea nevoie și de o rețea de oxigen medicinal, astfel că reprezentanții Asociației OncoHelp au cerut sprijinul comunității.

Astfel, ONG-ul s-a înscris și în acest an în cursa Timotion, cu dorința de a aduna banii necesari proiectării și montării acestei rețele de oxigen medicinal. Valoarea totală a proiectului este de 115.285 lei, din care asociația dorește ca prin înscrierea în cursa Timotion 2020 să adune suma de 78.000 lei.


Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor sufletiști din comunitate.

„Ne înscriem pentru a doua oară în competiția Timotion, fiind puternic motivați în urma succesului pe care l-am înregistrat prin participarea la competiția Timotion 2019! În cursa Timotion 2019 suma totală adunată a fost de 70.737 lei, în condițiile în care ținta propusă inițial a fost de 56.100 lei. Am achiziționat cu acești bani 18 seturi de mobilier de spital, cu 3 seturi mai mult decât ne-am propus inițial prin participarea la Timotion 2019. Apoi, în egală măsură dorim să aducem alături de noi oameni frumoși, sufletiști, preocupați de binele semenilor aflați în suferință, care să ne ajute să construim împreună șanse pentru cei care sunt bolnavi de cancer care, grație tratamentului urmat, vor putea declara din proprie experiență: Există viață și după cancer”, a informat Asociația OncoHelp.

Donațiile pot fi realizate atât de persoane fizice, cât și de persoane juridice, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.