Peste 100 de amenzi pe zi date la sfârșitul săptămânii de polițiștii...

Peste 100 de amenzi pe zi date la sfârșitul săptămânii de polițiștii rutieri din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Zile de weekend agitate pe șoselele din Timiș. În trei zile polițiștii rutieri au aplicat peste 300 de amenzi șoferilor indisciplinați și au reținut 38 de permise de conducere, în tot județul.

Fără carnet de șofer a rămas și un tânăr în vârstă de 27 de ani. Acesta și-a făcut probleme cu legea, după ce polițiștii Secției 3 Timișoara l-au depistat conducând băut.


Bărbatul a fost tras pe dreapta pe strada 16 Decembrie 1989 și l-au supus alcooltestului. Rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, în urma cărora îi va fi stabilită cu exactitate cantitatea de alcool consumată. Pe numele său oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Peste 100 de amenzi pe zi

În perioada 10-12 ianuarie, polițiștii rutieri au acordat 328 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Ca mai de fiecare dată, cele mai multe, 110 dintre ele, le-au primit vitezomanii.

Au fost constatate nouă infracțiuni și suspendate 38 de permise de conducere, din diverse motive, precum neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice. Au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.