PMP Timiș, convins că va câștiga Primăria Timișoara și consiliul județean, deși...

PMP Timiș, convins că va câștiga Primăria Timișoara și consiliul județean, deși nu a fost stabilit niciun candidat

1
DISTRIBUIȚI

Conducerea PMP Timiș este convinsă că va câștiga Primăria Timișoara, dar și Consiliul Județean Timiș. Asta deși, deocamdată, nu a fost stabilit niciun candidat care să intre în luptă la alegerile locale din acest an.

Deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul încă este în căutarea candidatului potrivit care să intre în bătălia pentru fotoliul de primar al Timișoarei împotriva lui Nicolae Robu.

„Căutăm candidat pentru Primăria Timișoara. La Timișoara este cel mai greu, fiind cel mai important oraș din județ.


Nu vrem să greșim, sondăm, avem sondaje, le mai tot repetăm, încercăm să stăm de vorbă, să căutăm cea mai bună soluție. Însă vreau să vă garantez că vom avea un candidat care va fi o surpriză și ne vom lupta de la egal la egal cu toți ceilalți contracandidați care vor fi în competiție. Nu pot să vă spun dacă va fi din interior sau din afară”, a declarat Cornel Sămărtinean.

Șeful PMP Timiș a precizat că speră ca numele candidatului pentru Primăria Timișoara să poată fi anunțat până la sfârșitul lunii februarie. De asemenea, Sămărtinean a adăugat că obiectivul organizației județene este câștigarea Primăriei Timișoara.

„Avem nevoie de un candidat de forță, valabil, cu care cu adevărat să ne batem și să avem șanse reale. Mai ales dacă vor fi organizate alegeri în două tururi, la Timișoara, la fel ca în alte localități, cred că o să fie surprize. Lupta trebuie să se dea pe voturi și reprezentarea primarilor să fie una de consistență. Obiectivul nostru este câștigarea Primăriei Timișoara. Probabilitatea să câștigăm și majoritatea în Consiliul Local Timișoara este mică, dar cred că dacă reușim să câștigăm Primăria Timișoara, acel candidat va obține și 30-35% procent în Consiliul Local Timișoara”, a detaliat Cornel Sămărtinean.

Totodată, liderul PMP Timiș a mai precizat că partidul își propune și câștigarea Consiliului Județean Timiș, însă nu a fost stabilit niciun candidat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.