Primăria Timișoara a lansat oficial concursul de soluții pentru MultipleXity. Suma uriașă...

Primăria Timișoara a lansat oficial concursul de soluții pentru MultipleXity. Suma uriașă pusă în joc

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a făcut încă un pas concret cu scopul de a realiza Centrul pentru Artă, Tehnologie și Experiment MultipleXity, cea mai mare investiție asumată de municipalitate prin dosarul de candidatură Timișoara – Capitală Culturală Europeană. Astfel, a fost lansat concursul public de soluții pentru achiziționarea serviciilor de proiectare.

Asta după ce în ultimul plen al Consiliului Local Timișoara a fost aprobat cuantumul acestor sume. Concret, valoarea contractului de proiectare a fost estimată la 623.000 euro, cu TVA inclus, pentru premiul II se oferă 50.000 lei, plus TVA, iar pentru premiul III – 35.000 lei, plus TVA.

„În urma acestui concurs, autoritatea contractantă va contracta elaborarea serviciilor de proiectare complete pentru Centrul pentru Artă, Tehnologie și Experiment, MultipleXity.


Acestea sunt următoarele misiuni de proiectare: DALI: documentaţie topografică; documentații pentru obținerea avizelor și acordurilor; studii de teren şi expertize tehnice necesare – PAC + POE: studiu Geotehnic; documentații pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor; documentaţii topografice; documentaţii tehnice – D.T. (D.T.A.C.+D.T.O.E.) pentru autorizarea executării lucrărilor de construire – PT + DDE: proiect tehnic de execuție; detalii de execuţie; Plan de sănătate şi securitate în muncă; programul de control al calității – asistență tehnică: asistenţă tehnică; urmărirea aplicării pe șantier a soluțiilor”, scrie în anunțul de participare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 15 aprilie.

MultipleXity 2021, Centrul pentru Artă, Tehnologie și Experiment este cea mai mare investiție asumată de Primăria Municipiului Timişoara prin dosarul de candidatură Timişoara Capitală Culturală Europeană și va costa 12 milioane de euro. MultipleXity va găzdui o clădire de 6500 mp care va fi construită în două etape. Prima etapă va fi realizată și finalizată pe o suprafaţă de 2500 mp în 2020, iar a doua etapă, desfăşurată pe 4000 mp, va fi terminată în 2021. Centrul va conține spaţii multifuncționale, spaţii pentru expoziții, laboratoare interactive pentru copii şi adulți, zone de experimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.