Primăria Timișoara vrea să cumpere încă 20 de containere pentru a le...

Primăria Timișoara vrea să cumpere încă 20 de containere pentru a le transforma în săli de clasă

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-374573938">

Primăria Timișoara a început demersurile necesare cu scopul achiziționării de noi containere pe care dorește să le transforme în săli de clasă pentru diferite școli din oraș care duc lipsă de spațiu. În acest sens, la sfârșitul anului trecut, a fost lansată licitația publică privind cumpărarea de spații modulare pentru realizarea a 20 de noi săli de clasă.

Valoarea totală estimată este de 1.843.474 lei, fără TVA, adică aproximativ 20.000 de euro pentru fiecare container.

„În baza contractului vor fi furnizate, montate și puse în funcțiune la unitățile de învățământ trei ansambluri modulare de tip container metalic, care însumează 20 săli de clasă, în conformitate cu cerințele Caietului de sarcini, astfel: un ansamblu modular prevăzut pentru opt săli de clasă complet echipate, un coridor central, două grupuri sanitare (unul pentru fete, unul pentru băieți) și spațiu prevăzut pentru persoane cu handicap, complet utilate, conform standardelor și normativelor în vigoare; două ansamble modulare, fiecare ansamblu va fi prevăzut cu șase săli de clasă complet echipate, un coridor central, două grupuri sanitare (unul pentru fete, unul pentru băieți) și spațiu prevăzut pentru persoane cu handicap, complet utilate, conform standardelor și normativelor în vigoare”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 21 ianuarie 2020, ora 15.00.

3 COMENTARII

  1. nu ar fii mai buna ideea unor posible supraetajari la constuctiile ?
    Pe timp de iarna containerele nu sint o idee prea fericita. Grup sanitar ? Traversezi toata curtea pentru a ajunge unde trebuie. O astfel de investitie (destul de mare) va ramine precis pe vesnicie si nu un provizorat, dupa cum se vede din intentia primariei. Nivel de tara de rangul 3. Scoala in container. Ce amintiri din scoala ramin copiilor ?

  2. Ca-n Africa. Bine c-avem ligheane cu motor, trotinete, bitigle cu tot personalu’ aferent, palmieri, fantani ultraurlatoare colorate, poduri strambe, tramvaie noi gata defecte din fabrica si urmeaza turcesti, etc., etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.