Primarul Robu despre fostul său consilier personal ajuns secretar de stat: „Am...

Primarul Robu despre fostul său consilier personal ajuns secretar de stat: „Am promovat un tânăr foarte serios, competent și dedicat, muncește enorm”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut doar cuvinte de laudă, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PNL Timiș, la adresa lui Cătălin Iapă, fostul său consilier personal care a fost numit, în această săptămână, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Liderul PNL Timiș a recunoscut că Iapă a ajuns în această poziție având susținerea sa și spune că s-ar fi ocupat de proiecte europene, și nu numai, în perioada în care i-a fost consilier personal, fiind un tânăr „serios”.

„Un tânăr colaborator al meu, Cătălin Iapă, a devenit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. S-a întâmplat asta, evident, cu susținerea mea. Eu am încredere în tineri, în general. Ați văzut că city managerul Timișoarei, Robert Kristof, este tânăr, șefa de cabinet este tânără, șefa de la Biroul Școli – Spitale este foarte tânără.


Directorul general al STPT, Nicu Bitea, este tânăr și face o treabă excepțională acolo, sunt foarte mulțumit de prestația pe care o are. Dar nu este suficient să promovezi pe cineva numai pentru vârstă, indiferent că vârsta e una de tânăr sau de om experimentat. Trebuie să te uiți din toate punctele de vedere la persoana în cauză, să vezi dacă va face față postului pentru care-l susți. Cătălin Iapă a făcut o școală foarte serioasă, nu Spiru Haret, ci Universitatea Politehnica din Timișoara, s-a afirmat ca un tânăr serios încă de pe băncile studenților. A ajuns de foarte tânăr consilier personal al primarului Timișoarei, al treilea oraș al României după populație, și s-a ocupat de proiecte europene, nu numai, de proiecte în general din această postură”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a ținut să le transmită și un mesaj celor care au făcut glume pe seama faptului că Iapă a fost numit secretar de stat, afirmând că „sigur, unii și-au permis să facă bășcălie din această numire. Este treaba lor, dar asta nu denotă decât îngustimea lor. Eu am promovat un tânăr foarte serios, competent, dedicat, care atunci când se angajează în ceva, chiar muncește enorm. Am încredere în el că va face treabă foarte bună. Din orice experiență din viață poți învăța și cine este deștept, profită și învață din toate”.

Întrebat dacă Iapă a fost singura propunere pentru această funcție sau cum a fost făcută numirea, Nicolae Robu nu a dorit să ofere prea multe detalii, pe motiv că acestea țin de bucătăria internă. „Nu intrăm în lucruri care țin de bucătăria internă, nu vă supărați. Astea sunt detalii pe care nu le discut. V-am argumentat doar susținerea și am încredere că va face treabă foarte bună”, a precizat primarul Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. Cu alte cuvinte, dom’ primar vrea sa ne spuna ca are trecere mare la conducerea PNL de la Bucuresti. Cat despre transportul public, Robu sa fii sa nu vezi cat de rau functioneaza. Asa e cand te uiti la mijloacele de transport in comun din Mercedes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.