Primarul Robu: „Nu cred că vreodată în istorie drumurile din Timișoara au...

Primarul Robu: „Nu cred că vreodată în istorie drumurile din Timișoara au fost mai bune ca acum”

6
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă să fie foarte activ pe Facebook, unde le și răspunde destul de frecvent internauților care îi sesisează diferite probleme cu care se confruntă în Timișoara.

Ieri, un cetățean i-a semnalat edilului-șef, printr-un comentariu, faptul că „din centrul orașului până în Calea Șagului, la Metro, drumul arată jalnic”, avertizând că șoseaua trebuie asfaltată complet, și nu doar să se facă „plombe și cârpeli”.

Pe de altă parte, primarul Timișoarei a ținut să-i răspundă cetățeanului nemulțumit, susținând că orașul nu a avut niciodată în istorie drumuri la fel de bune ca în prezent.

„O porțiune de pe acest traseu e degradată, e adevărat, dar per ansamblu, nu cred că vreodată în istorie drumurile din Timișoara au fost mai bune ca acum.


Imediat după ieșirea din iarnă, vom remedia și porțiunea respectivă. Sper că ați remarcat că de când sunt eu primar nu se mai fac plombe decât chiar la trecerea iarnă/primăvară, când n-avem de-ales, trebuie să intervenim de forță majoră. În rest, doar covoare asfaltice punem”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

6 COMENTARII

  1. Da, domnule primar, nu sunt mai bune. Cauciucuri luate acum 2 luni la preț de 2800 RON, iar din cauza drumurilor bune, am nenorocit 2 cauciucuri. Dar o sa vi le aduc pe birou, poate va faceți opinci la toată familia.

  2. Dom’ primar, ia-te dumneata intr-o zi cu ploaie si incearca sa traversezi pe la intersectii, pe strazile care au fost refacute, vezi daca poti. Numai daca iti iei cizme de cauciuc, sa treci prin apa care balteste e trecerea de pietoni, langa bordura. Ca pietonii, aia de zici dumneata ca merita doar… „respect” sunt de fapt cetateni de rang doi sau trei, sub nivelul celor care circula cu automobilul sau chiar cu bicicleta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.