Nicolae Robu: „Nu ne-am ocupat de promovarea orașului chiar deloc, realizările reprezintă...

Nicolae Robu: „Nu ne-am ocupat de promovarea orașului chiar deloc, realizările reprezintă o promovare în sine”

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a recunoscut faptul că deși mai avem un an până când Timișoara va deține titlul de Capitală Culturală Europeană, municipalitatea nu a fost deloc preocupată de promovarea orașului. Edilul-șef are și o explicație pentru asta, susținând că a considerat că sunt suficiente realizările din oraș.

„Până acum noi nu ne-am ocupat de promovarea orașului chiar deloc.


Mereu eu am considerat că este suficient să se vadă ce se întâmplă în oraș și realizările reprezintă o promovare în sine a orașului nostru. Sigur că acum avem o altă datorie, la un alt nivel, trebuie să atragem turiști pentru 2021 în Timișoara de pe întreg mapamondul, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că se dorește atragerea de turiști în special din țările Uniunii Europene, dar crede că vor fi numeroși vizitatori și din Asia, anul viitor.

„Vor fi turiști din întreaga lume și contăm pe o prezență masivă, semnificativă în orice caz, a turiștilor asiatici, care sunt binecunoscuți ca amatori de turism în general și au vădit interes pentru Timișoara ca și viitoare Capitală Culturală Europeană, în contactele pe care le-am avut, fie în China, în Coreea, în Vietnam, în Japonia și sper să se materializeze acest interes prin prezența unui număr mare de turiști aici, la noi. Japonezii erau foarte interesați de Timișoara – Capitală Culturală Europeană”, a explicat Nicolae Robu.

4 COMENTARII

  1. Dl Primar „academician” alternativ, pana acum a promovat propria imagine. Se pare ca mai vrea sa „sifoneze” niste bani pt firmele de partid din zona craiovei sau Iasului sau cine stie de unde din lumea pe care a vizitat-o sau urmeaza. Cu cat scapam mai repede de aceste …… cu atat mai bine. Pacat ca nu se pot face alegeri anticipate la ora asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.