Robu, pregătit pentru un nou mandat: ”Simt că favorabilitatea este mai puternică...

Robu, pregătit pentru un nou mandat: ”Simt că favorabilitatea este mai puternică decât acum patru ani”. Câte fotografii susține că și-a făcut cu poporul

6
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că intră în alegerile locale din acest an optimist. Primarul Timișoarei susține că este îndrăgit de cetățeni, iar o dovadă în acest sens este faptul că atunci când merge la diferite evenimente, uneori se face coadă la fotografii.

“Eu intru în alegeri optimist și când spun asta mă bazez pe ceea ce simt în contactul meu direct cu cetățenii.


Favorabilitatea pe care o simt în stradă, la diversele evenimente la care vin foarte mulți cetățeni la mine să facă poze și până la ora actuală am peste 10.000 poze făcute cu oamenii, am estimat. Sunt zile când avem evenimente și fac 500 de poze, se poate ușor estima. Sigur, nu într-o oră, ci de-a lungul timpului, cât stau ore în șir în piață, mă plimb, mă așez la o terasă, stau în picioare în mulțime și mă uit la spectacolul de pe scenă, așa mai departe. De multe ori este coadă. Este o realitate că atunci când, se întâmplă foarte frecvent, atunci când sparge unul gheața și îmi cere să fac o poză, imediat se strâng o mulțime și fac o serie de poze, de foarte multe ori fac zeci de poze într-o astfel de circumstanță. Sigur că la un moment eu plec în altă parte. Se întâmplă, repet, să fie făcute sute de poze la evenimente cu foarte multă lume, nu la orice eveniment se întâmplă să fie așa. În cei opt ani de când sunt primar, scene de genul acesta s-au repetat de foarte multe ori“, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a declarat că de fiecare dată a estimat corect care este gradul său de favorabilitate înainte de alegerile locale. “De fiecare dată am apreciat corect favorabilitatea pe care am avut-o. Sper să nu mă înșel nici acum, când simt că favorabilitatea este mai puternică decât acum patru ani. Se știe că primarii în exercițiu sunt în pole position, în principiu“, a adăugat Nicolae Robu.

6 COMENTARII

  1. Doamne săracul, chiar nu i se face milă de el nimanui și familia stă pasivă la problemele mintale a primarului. Vom râde la alegeri de ne vom prapadi. Dă-i bătaie asa Robule doar ești nr 1 la manele și în comunitatea interlopilor.

  2. Este absolut incredibil câte persoane sunt implicate in accidente de circulație si câți ard in flăcări in orașul asta. Nici in cele mai mari orașe cu trafic infernal nu se intampla asa ceva… Nimeni din primărie nu e alarmat de statistica asta?! E absurd cat de des se intampla tragedii de genul asta… Siguranța cetățenilor trebuie sa fie pe lista de priorități la primărie. Robu nu are nicio treaba cu ceea ce se intampla… nici macar o conferința de presa sau un interviu in care sa arate un gest de compasiune pentru tragediile astea?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.