Primarul Robu: Trei din patru stații de măsurare arată aer foarte bun...

Primarul Robu: Trei din patru stații de măsurare arată aer foarte bun în Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Nicolae Robu a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care susține că respirăm un aer curat în Timișoara.

Asta după ce, în urmă cu două zile, Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, anunța că municipalitatea a plătit degeaba o firmă pentru a realiza un raport despre calitatea aerului.


De altfel, Fritz susținea că din raport nu reiese nimic despre ce s-a făcut în ultimii ani pentru îmbunătățirea calității aerului și că aflăm doar că una din cele patru stații ce măsoară calitatea aerului din Timișoara produce date valide.

Pe de altă parte, primarul Timișoarei a precizat, astăzi, că trei din cele patru stații arată un aer bun în oraș.

„Vrem aer impecabil în Timișoara! Și așa îl vom avea! Am făcut progrese foarte mari! La toți parametrii cu efecte asupra aerului pe care îl respirăm! Dar nouă ne este străină autosuficiența! Vom continua! Pe toate coordonatele, multe! Cu fapte, nu cu vorbe! Și împreună cu dv, stimați timișoreni! Iată parametrii aerului Timișoarei astăzi, la ora 11.40, așa cum îi arată cele 4 stații care îi monitorizează. Trei stații arată aer foarte bun, a patra – cea din zona CD Loga, unde avem lucrări la trotuare – generatoare se praf! – arată aer bun! Nu-i rău deloc, dar vrem mult mai mult de-atât! Împreună, facem Timișoara mai tare ca oricând!”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.