Pro România are deja candidați pentru 18 primării din Timiș. Când va...

Pro România are deja candidați pentru 18 primării din Timiș. Când va fi anunțat candidatul partidului pentru Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Pro România Timiș se pregătește intens pentru alegerile locale care vor avea loc în acest an. Astfel, astăzi, Victor Ponta, președintele partidului, a anunțat, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă, numele persoanelor care vor candida din partea partidului pentru funcția de primar în 18 localități din județul Timiș.

În ceea ce privește candidatul care va intra în luptă pentru fotoliul de primar al Timișoarei nu a fost luată încă o decizie. Totuși, Victor Ponta a afirmat că va reveni în capitala Banatului în data de 15 februarie pentru a face public numele persoanei care va candida la Primăria Timișoara.

„Din punctul de vedere al Pro România, a început practic campania pentru alegerile locale, chiar dacă încă nu știm cum vor fi alegerile, într-un tur, în două, în șapte, în nouă, nu știm cum se alege președintele de consiliu județean.


Fiind un partid mic, trebuie să fim mai rapizi și mai dinamici decât cei mari. Evident că cel mai important lucru, iar în data de 15 februarie voi fi aici pentru a anunța candidații Pro România la municipiul Timișoara, la Lugoj și pentru Consiliul Județean Timiș”, a explicat Victor Ponta.

Totodată, deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, a ținut să precizeze că partidul va avea proprii candidați la alegerile locale pentru Primăria Timișoara.

„În ceea ce privește alegerile locale pentru Timiș și Timișoara, Pro România nu va lua ca remorcă PSD-ul. PSD-ul trebuie să-și facă reparații ca să se pună pe linie, să-și facă reparația capitală și după aceea vom discuta. Pro România este un partid de sine stătător, vom avea candidații noștri și vom candida la alegerile locale susținându-i pe candidații Pro România”, a adăugat Adrian Pau.

Cele 18 persoane care vor candida la alegerile locale din partea Pro România sunt: Nicu Birău la Variaș, Manuel Farca la Sânnicolau Mare, Radu Pavel Jude la Remetea Mare, Alin Păun la Fârdea, Ionuț Voin la Sânmihaiu Român, Iosif Marcuș la Lenauheim, Luca Trifoi la Sânpetru Mare, Florin Staicu la Saravale, Silvia Fechete la Otelec, Gheorghe Dănilă la Bara, Adi Barna la Jebel, Nina Cristache la Voiteg, Otilia Tulcan la Săcălaz, Mirela Onețiu la Sânandrei, Adrian Sperneac la Dumbrăvița, Vali Băran la Belinț, Simona Magdin la Secaș și Marius Coman la Checea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.