Produse de igienă distribuite gratuit unor persoane nevoiașe din Timișoara

Produse de igienă distribuite gratuit unor persoane nevoiașe din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

produse igiena

Persoanele nevoiașe din Timișoara vor primi gratuit un pachet cu produse de igienă, în următoarea perioadă. Acestea sunt acordate prin Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate și sunt provenite din stocurile de intervenție comunitară, informează Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara.

Pachetele vor fi distribuite către beneficiari în perioada 29 ianuarie – 8 februarie, din locația situată pe str.


Lorena, nr. 35, pe baza actului de identitate. Un astfel de pachet este format din cinci periuțe de dinți, 300 ml pastă de dinți, 500 ml săpun lichid, 800 ml șampon copii, 500 ml șampon adulți și 2,7 kg detergent de rufe.

„Pot beneficia de aceste produselor de igienă personală în prima etapă următoarele categorii: familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare; familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările ulterioare”, a transmis Direcția de Asistență Socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.