Purtătorul de trepied al primarului Robu, „uns” secretar de stat în Ministerul...

Purtătorul de trepied al primarului Robu, „uns” secretar de stat în Ministerul Dezvoltării

2
DISTRIBUIȚI

Tinerilor liberali luați „sub aripă” de Nicolae Robu le merge bine. După ce Robert Kristoff a ajuns city-managerul Timișoarei, iar Sanda Greblă a primit un post în consiliul de administrație al Retim, acum a venit rândul lui Cătălin Iapă să „părăsească cuibul”.

Acesta a fost numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, condus în guvernul liberal de Ion Ștefan.

Consilier personal al primarului începând cu 2016, Cătălin Iapă a fost student al Universității Politehnica și a condus Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.


Cunoscut mai degrabă ca „omul de la tehnic” al edilului-șef, ajutându-l pe acesta cu transmisiunea în direct pe Facebook a conferințelor de presă, Iapă a fost lăudat recent de Nicolae Robu.

Întrebat de un jurnalist dacă protejatul său ar fi capabil să ocupe o funcție într-o instituție deconcentrată, primarul a spus că „domnul Iapă evident că este un tânăr foarte capabil, că altfel n-ar fi lângă mine. A dovedit-o, a făcut o școală foarte bună, este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, a fost liderul studenților, a fost de asemenea și lider în Senat, reprezentantul studenților în Biroul Senatului. Nu ajungea acolo dacă nu avea valoare recunoscută. Are și experiență, la Fundația pentru Tineret, a lucrat mult pe proiecte, știe ce înseamnă lucrul pe proiecte. El are calități pentru o mulțime de funcții, desigur”.

2 COMENTARII

  1. Vai de noi! Ce competente are iapa asta pentru un astfel de post? Cum i-ar fi putut trece prin cap unuia sa-l numeasca? De la Orban aveam oarece pretentii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.