Război pe Facebook. Dobra, atac la Robu pe tema viitorului stadion din...

Război pe Facebook. Dobra, atac la Robu pe tema viitorului stadion din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, pesedistul Călin Dobra, l-a ”înțepat”, aseară, pe Facebook , pe liberalul Nicolae Robu, după ce primarul s-a lăudat că a început proiectul pentru viitor stadion de 30.000 de locuri.

”Proiectul, prin care începem construcția noului stadion din Timișoara, a fost aprobat astăzi de către Compania Națională de Investiții, în ciuda opoziției vehemente pe care reprezentanții PNL au făcut-o anterior.


În felul acesta, am reușit să demarăm prima etapă a acestui proiect, extrem de important nu doar pentru timișoreni, dar pentru toți iubitorii de sport din județul nostru. Sper foarte mult ca noua arenă sportivă să însemne noi motive de mândrie pentru noi toți”, a scris Dobra.

Președintele CJT l-a atacat pe Robu, afirmând că ”regret că această veste bună a fost speculată deja electoral. Unii dintre oponenții proiectului au simțit nevoia să se laude primii pentru a distrage atenția de la faptul că au încercat, nemotivat și inutil, să îl blocheze în repetate rânduri”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.