Reacția lui Nicolae Robu în cazul acordului de mediu pentru ”parcarea Tuducan”:...

Reacția lui Nicolae Robu în cazul acordului de mediu pentru ”parcarea Tuducan”: „Nu cred că s-a întâmplat așa ceva, nu știu despre ce e vorba”

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a reacționat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, după dezvăluirea făcută de PRESSALERT.ro despre modul de obținere a acordului de mediu primit de municipalitate pentru parcarea dedicată omului de afaceri Teodor Tuducan, deși nu a solicitat asta. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că, deși Primăria Timișoara nu a transmis niciodată vreo solicitare oficială pentru obținerea acordului de mediu pentru parcarea de lângă benzinăria ridicată de Teodor Tuducan, prietenul lui Nicolae Robu, Agenția pentru Protecția Mediului Timiș a aprobat și a emis documentul respectiv, după o serie de documente semnate de omul de afaceri cu care primarul a fost în concediu și reprezentanta unei firme.


Ulterior, acest document a stat la baza emiterii autorizației de construire semnată de Nicolae Robu, deși în PUG zona respectivă apare ca zonă verde și nu exista un HCL prin care să se aprobe ridicarea parcării pe terenul municipalității.

În primă fază, primarul Timișoarei nu a dorit să răspundă la întrebarea adresată pe marginea acestui subiect de către jurnalistul PRESSALERT.ro Dragoș Boța, ci doar în momentul în care un alt coleg ziarist i-a adresat-o.

„Nu știu despre ce este vorba. Adresați-vă în scris Primăriei Timișoara și veți primi în scris răspuns asumat, nu știu despre ce este vorba”, a susținut Nicolae Robu.

Întrebat dacă i se pare normal ca o persoană fizică să depună acte în numele Primăriei Timișoara, edilul-șef a început să acuze jurnalistul PRESSALERT.ro că a scris invenții de multe ori.

„Nu cred că s-a întâmplat așa ceva, nu știu despre ce e vorba. Vă rog să vă adresați în scris, punctual, pentru că dacă suntem în fața unei noi invenții, cum au fost atâtea, cu limuzine de lux primite mită și cu tot felul de bazaconii, adică dincolo de orice limită, eu totuși le-am suportat fără să dau replică foarte, foarte multă vreme, atunci e una. Nu știu, depuneți o solicitare de informare civilizat, așa cum prevede și legea, și veți primi un răspuns respectuos, civilizat, iarăși, cum prevede legea. Altfel, nu are rost să purtăm discuții sterile”, a afirmat Nicolae Robu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.