Ripensia a anunţat lotul pentru Antalya. 25 de jucători sub comanda lui...

Ripensia a anunţat lotul pentru Antalya. 25 de jucători sub comanda lui Alexandru Pelici

0
DISTRIBUIȚI

Clubul roş-galben a publicat azi lista cu jucătorii care vor pleca în stagiul de pregătire din Turcia. Ripensia l-a reţinut în lot pe mijlocaşul ofensiv Cosmin Sârbu, după amicalul cu Fortuna, în schimb Daniel Mărgărit nu a fost păstrat de tehnicianul Alexandru Pelici. Din lot nu lipsesc nici cele trei achiziţii de peste Prut.

Lista a rămas deschisă până azi, când „Ripi” s-a asigurat că-i va putea folosi pe fraţii gemeni Andrei şi Valerii Macriţchii, precum şi pe Ivan Urvanţev, jucători moldoveni, dar care au şi paşaport românesc şi astfel nu vor avea statut de extracomunitari.


La capitolul noutăţi figurează şi Cosmin Sârbu (23 ani), mijlocaş ofensiv care a jucat la ASA şi a convins în testul pierdut vineri. În schimb, nu a rămas atacantul Daniel Mărgărit (Unirea Alba Iulia). Prin urmare echipa va pleca în cantonament cu doar doi atacanţi de meserie.

Timişorenii pleacă spre Belgrad mâine dimineaţă iar până în Antalya se va ajunge pe calea aerului, cu escală la Istanbul. Preşedintele Dumitru Mihu nu exclude ca un nou vârf să se alăture roş-galbenilor chiar în Turcia.

Primul amical al Ripensiei în acest stagiu va fi miercuri, 29 ianuarie cu Septemvri Sofia (Bulgaria 2). De asemenea roş-galbenii şi-au completat programul din Turcia, unde vor susţine în total cinci partide de verificare, cu un ultim meci pe 6 februarie, în compania nord-macedonenilor de la FK Shkupi. A doua zi după acest test echipa va reveni în ţară.

Lotul pentru Antalya:

Portari: Horațiu Moldovan, Ștefan Dobre, George Păduraru.

Fundași: Caius Lungu, Adrian Popa, Claudiu Apro, Mihai Hecsko, Darius Țieranu, Andrei Tînc, Ionuț Gavrilă, Alexandru Benea, Macrițchii Andrei și Macrițchii Valerii.

Mijlocași: Gabriel Stoi, Tudor Călin, Alin Burdeț, Vlad Tudorache, Alex Neagu, Vlad Chera, George Monea, Nelu Vasluian, Cosmin Sârbu și Urvanţev Ivan.

Atacanți: Alexandru Popovici, Denis Golda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.