Doleanţa antrenorului împlinită: Primul transfer al iernii la Ripensia e un portar...

Doleanţa antrenorului împlinită: Primul transfer al iernii la Ripensia e un portar care a mai evoluat la roş-galbeni

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a făcut azi prima mutare „in” a iernii.


Portarul Horaţiu Moldovan, care a activat şi în sezonul trecut la roş-galbeni, a semnat din postura de jucător liber de contract după despărţirea de prim divizionara Sepsi Sf. Gheorghe.

Antrenorul lui „Ripi”, Alexandru Pelici, sublinia marţi la reunirea echipei că primordial pentru el e înregimentarea unui goalkeeper. Conducerea a făcut pasul şi s-a înţeles cu Moldovan (21 ani), portar care bifase 15 prezenţe pentru roş-galbeni în primăvara trecută şi pe care tehnicianul timişorean l-a mai antrenat la Sibiu.

Portarul originar din Cluj şi impresariat de Bogdan Apostu (foto, stânga) nu a prins minute în poarta celor de la Sepsi în Liga I şi revine astfel pe Bega, unde ajunsese prima dată din postura de jucător al CFR-ului de sub Feleac.

„Ripi” mai are trei portari în lot: George Păduraru, Ştefan Dobre şi Haralambie Mociu, prin umare e de aşteptat ca unul dintre aceşti să plece. Până acum, jucătorii care s-au despărţit de roş-galbeni în iarnă sunt C. Toma (Buzău), Zaluschi (Călăraşi), Fotescu şi Staicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.