Robin and the Backstabbers lansează al treilea album de studio cu un...

Robin and the Backstabbers lansează al treilea album de studio cu un concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Fără îndoială, Robin and the Backstabbers este una dintre formațiile românești care are parte de un public „dedicat“ la Timișoara. Chestiunea a fost demonstrată în nenumărate ocazii în ultimii ani, recitalurile susținute de băieții care îl au ca solist pe Andrei Robin Proca iscând de fiecare dată un real interes în rândul melomanilor pasionați de stilul adoptat de ei. Proxima oprire a băieților în orașul nostru va avea loc vineri 24 ianuarie, de la ora 21, la Casa Tineretului unde formația vine cu un cadou așteptat de fani: lansarea albumului discografic „Bacovia Overdrive III – Vladivostok”.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca.


Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth. Trupa a lansat trei albume de studio, „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad”, „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk” și „Bacovia Overdrive III – Vladivostok”.

Robin and the Backstabbers îi are în componență pe: Andrei Proca (Robin) – voce, chitară, Vladimir Proca (ShakeHeartbreak) – baterie, Florentin Vasile (Norman Bates) – chitară, Eugen Nuțescu (Oigăn) – bas, Andrei Fântână (Dragonul Roșu) – clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță și Radu Moldovan (TRădanu) – percuție.

Foto: Naluca Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.