Sărbătoarea „Techno Ion” a atras un public numeros la Timișoara FOTO

Sărbătoarea „Techno Ion” a atras un public numeros la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-918810157">

Ritmurile techno au acaparat la sfârșitul săptămânii trecute orașul Timișoara grație party-ului „Techno Ion“ pus la cale de echipa de la UnderTheIvy, evenimentul desfășurat în Park Place având parte de un public numeros care a savurat așa cum se cuvine sound-urile nopții. Cei care au fost responsabili de distracția publicului au fost Drummer in Cosmos, Nazo, Lucas și Mere, iar cei care au ajuns la petrecere înainte de miezul nopții au avut parte de intrare liberă.

„Conceptul de petreceri UndetheIvy s-a născut în 2014 – în primul rând dintr-o dorință personală de exprimare și, în al doilea rând, pentru că am sesizat o nevoie în această zonă muzicala în Timișoara. După 2 ani în care am manageriat clubul Zambara și puteam să urmăresc îndeaproape nevoile acestui public, am considerat că e timpul să creștem un brand mai mare, unde să putem aduce nume internaționale și să organizăm petreceri mai consistente. În primul sezon am avut o medie de 300 persoane/party, iar acum pragul este la 1.000 de persoane/party, deci pot să zic că a fost un demers benefic. Am dezvoltat în paralel cu UndertheIvy și SilviCultura – care este un eveniment dedicat tot muzicii electronice, dar mai nișat. Am observat că party-urile pe timp de zi sunt o nouă atracție a publicului și o să încercăm să organizăm part-uri în acest gen”, a spus Moldovan Mircea, fondatorul brandului de petreceri UnderTheIvy.

Foto: George Cosbuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.