Șase copii au fost duși la spital după deratizarea unei școli din...

Șase copii au fost duși la spital după deratizarea unei școli din București

0
DISTRIBUIȚI

Șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost, până în prezent, transportați la spital după ce în Școala 133 din Capitală s-a efectuat o deratizare, informează ISU.

Până în acest moment, 6 copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost transportați la spital – 4 au fost duși la Spitalul Grigore Alexandrescu și 2 la „Marie Curie”, informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

O autospecială pentru victime multiple a fost mobilizată, marți după-amiaza, la Școala 133 din București, după ce elevii au fost evacuați din cauza igienizării făcute anterior de Primăria Sector 4, 15 copii fiind acum evaluați medical la fața locului, conform ISU București.

Mai mulți elevi ai Școlii 133, din Sectorul 4 al Capitalei, au fost evacuați din sala de clasă, după ce au simțit un disconfort respirator.


Anterior, în cursul zilei de marți, clasa fusese igienizată, ca urmare a apariției a patru cazuri de gripă, de către Primăria Sectorului 4, potrivit Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.