Scandal între vecini la Timișoara, din pricina muzicii date prea tare. Amenzi...

Scandal între vecini la Timișoara, din pricina muzicii date prea tare. Amenzi usturătoare acordate

0
DISTRIBUIȚI

Ceartă între vecini, la Timișoara, pe fondul petrecerilor cu muzica dată foarte tare. În doar două săptămâni, Poliția Locală Timișoara a acordat 13 amenzi, în diferite zone ale orașului, celor care au tulburat liniștea și ordinea publică.

Astfel de cazuri au fost reclamate pe b-dul Circumvalațiunii. Muzica la un volum ridicat i-a deranjat pe locatari, la fel cum s-a întâmplat și pe strada Popa Șapcă, unde muzica tare se auzea pe timp de noapte, în jurul orei 1.20.

Reclamații au fost făcute și de cei care locuiesc pe strada Telegrafului, fiind treziți din somn de muzica puternică la ora 4.30.


Într-o altă noapte, în Piața Victoriei, în jurul orei 2.30, a fost semnalat un astfel de caz. Exemple au existat și pe strada Martir Gabriela Tako, Aleea Miniș, strada Ștefan cel Mare și strada București. Sancționate au fost și localuri din Timișoara, care n-au respectat prevederile legale referitoare la tublurarea liniștii și ordinii publice. Un restaurant din Piața Traian a fost verificat și amendat.

Ore de liniște

Polițiștii atrag atenția asupra orelor de liniște. Zilnic, tulburarea liniștii locatarilor este pedepsită între orele 22.00 – 8.00, respectiv 13.00 – 14.00. Sancțiunile sunt cuprinse între 500 și 1.500 de lei, iar repeterea lor într-un interval de 24 de ore de la prima constatare majorează amenzile 2.000 – 3.000 de lei.

În cazul societăților comerciale, la repetarea contravenției se dispune, de asemenea, măsura suspendării activității localului public pe o perioada cuprinsă de până la 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.