SCM Timişoara se pregăteşte de lupta finală pentru accederea în Top 6....

SCM Timişoara se pregăteşte de lupta finală pentru accederea în Top 6. Modul prin care „leii” încearcă să-şi formeze o galerie

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” sunt aproape de calificarea în faza superioară a campionatului. SCM Timişoara are mai multe variante pentru atingerea acestui obiectiv, dar pentru a nu sta la mâna altcuiva are nevoie de victorie în duelul de mâine, de pe teren propriu, cu CSU Sibiu, formaţie care şi-a asigurat deja locul 3.

Înainte de ultima rundă a primei faze a Ligii Naţionale, SCM Timişoara e pe 5 cu 18 puncte, la fel de multe ca şi Craiova, locul 6, şi cu unul mai mult decât Dinamo, poziţia a 7-a. Prin urmare „leii” au şi varianta ca una dintre cele două rivale în lupta pentru un loc în Top 6 să se împiedice.


Oltenii joacă acasă cu Oradea iar Dinamo la Piteşti.

„Nu facem calcule, ci ne pregătim normal pentru un meci acasă pe care dorim să-l câştigăm, aşa cum ne-am propus să se întâmple cu fiecare partidă de până acum. Există diferite variante de calificare, chiar şi printr-o înfrângere, aşteptând rezultatele meciurilor echipelor care sunt implicate şi ele în lupta pentru accederea în Top 6, dar noi dorim să ne facem munca singuri, pe terenul nostru, iar după meci vom vedea cât de bine am reuşit. Vrem să rezolvăm ecuaţia intrării în Top 6 cu forţele proprii”, a declarat Dragan Petricevic.

Partida SCM Timişoara – CSU Sibiu se dispută mâine, de la ora 19.00, în sala „Constantin Jude”, concomitent cu celelalte partide ale rundei.

Vouchere pentru galerie

E cunoscut faptul că imaginile cu tribunele pline la Timişoara reprezintă acum doar amintiri din trecut. Conducerea „leilor” încearcă (şi) în acest an să atragă mai mulţi spectatori în galeria echipei de baschet. Deocamdată aceasta e formată dintr-un număr restrâns de fani. „Îi vom răsplăti pe cei care doresc să fac parte din noua galerie cu vouchere de la partenerii noştri”, e anunţul de pe pagina de Facebook a clubului.

SCM Timişoara mai organizează la meciurile de pe teren propriu şi diverse tombole cu premii pentru publicul larg plătitor de bilet sau abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.