SCM Timișoara a început tare, dar a fost depăşită pe final de...

SCM Timișoara a început tare, dar a fost depăşită pe final de U-BT Cluj-Napoca

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au început anul cu un eşec cu suspans în faţa favoritei din Ardeal. SCM Timişoara a controlat mai bine de jumătate din timp jocul de acasă cu liderul U-BT Cluj-Napoca, dar a cedat în ele din urmă cu 89-92.

Alb-violeţii au făcut un prim sfert aproape perfect, tranşat la 12 puncte diferenţă: 30-18. De altfel această diferenţă maximă avea să se înregistreze în mai multe rânduri, de-a lungul primei părţi, în favoarea gazdelor. Bănăţenii au intrat la cabine cu un 53-43 solid, dar oaspeţii au revenit după pauză şi au încheiat sfertul 3 în avantaj.


A fost 68-65 după reuşitele lui Kuti şi Planinic.

Sfertul 4 a fost foarte disputat. Clujenii s-au distanţat la opt puncte, dar elevii lui Dragan Petricevic nu-şi spuseseră ultimul cuvânt în meci. B. Popa şi-a adus colegii la doar două puncte de adversar (86-88), când mai erau 36 de secunde din dispută, însă U-BT s-a distanţat prin coşurile aceluiaşi Richard iar „liberele” lui Franklin au venit prea târziu, ele având doar rolul de a strânge scorul final.

Cel mai bun marcator al „leilor” a fost a fost Troy Franlin jr, cu 23 de puncte. Ceilalţi realizatori ai SCM-ului au fost: Brown 19 puncte, Gorgermans 13, Pesakovic 13, Komatina 12 şi B. Popa 9. Coşgheterul întâlnirii a fost Donatas Tarolis, cu 25 de puncte marcate pentru clujeni, care au avut însă în Patrick Neal Rchiard II cel mai eficient om, cu 23 de puncte şi 10 recuperări.

În urma acestui eşec, SCM Timişoara a ajuns la şapte înfrângeri în elita Ligii Naţionale, acolo unde U-BT e lider cu doar un meci pierdut din 12 partide. Pentru Komatina şi compania urmează miecuri, de la ora 17.00, returul din sferturile Cupei, la Piteşti, cu BCMU (91-66 în tur).

Bănăţenii au avut şi veşti bune înaintea partidei, DISKOteka Festival e noul partener al echipei care trece prin momente mai grele din punct de vedere financiar. De asemenea s-a anunţat că fiul belgianului Amaury Gorgermans s-a născut azi la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.